Als jongere komt er veel op je af. Heb je een stevige basis dan is het gemakkelijker om met al die veranderingen om te gaan. De jeugdcoaches zetten zich in om deze basis te versterken. Preventief en wanneer iemand wat extra hulp kan gebruiken. We zijn daar waar jongeren ook zijn. Proactief, uitnodigend, origineel, on- en offline. En altijd met humor. We zijn er voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar uit de Kempengemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden).

Volg ons op Instagram

Waarvoor kun je bij ons terecht:

  • Je kent het wel: ‘Het is saai’, ‘Er is nooit wat te doen voor ons’. Daar kun je zelf wat aan doen: Hoe? Vertel ons je ideeën en wij gaan samen met je aan de slag om te bekijken hoe we je ideeën uit kunnen voeren.
  • Wil je even chillen met vrienden of andere leeftijdsgenoten? Je bent welkom in een van de jongerenruimtes of we komen met de Mobile Spot even langs op de plek waar jullie buiten staan te chillen.
  • Zit je even niet lekker in je vel, heb je vaak ruzie met anderen, wil je even goed klagen over school, ben je op zoek naar werk, loopt het thuis niet lekker? Wij kunnen voor jou een luisterend oor zijn en ondersteuning bieden daar waar jij denkt dat nodig is.
  • Wil je graag muziek maken met anderen?
  • Voel je je wat alleen? 

Zoek ons op, zoek contact, laat wat van je horen. 

Alles samen met jou: door naar je te luisteren, mee te denken, kansen benutten, talenten te ontdekken. Wij denken met je mee.

Zoek ons ook op TikTok:  jongerenwerk0497

En op Snapchat: Kempenbranie
 

Jeugdcoach Eersel: Pim van Heesch

WhatsApp + telefoon: 06 - 29 19 78 88 
Instagram: jeugdcoachpim
E-mail: p.vanheesch@eersel.nl
Facebook: pim.jeugdcoach

Opgroeien doe je niet alleen.

Mijn naam is Pim, ik woon in Tilburg en werk als jeugdcoach/ jongerenwerker voor gemeente Eersel. Ik ben dol op muziek luisteren, dingen knutselen in mijn werkplaats of lekker buitensporten. 

Mijn doel is om een leuke, gezellige maar vooral vertrouwde omgeving te creëren voor jongeren. Een plek waar we activiteiten kunnen ondernemen, naar elkaar kunnen luisteren en van elkaar kunnen leren. Voorbeelden hiervan zijn De Spot op het Rythovius college en De Mobilespot die wekelijks in de wijk staat bij sporthal de Kraanvogel in Eersel. Dit draagt bij aan het opgroeien in een kansrijke omgeving, maar is vooral gewoon erg gezellig!

Tot slot begeleid ik ook de Join-us groepen van Bergeijk en Eersel op woensdag avond. Bij Join-us kun Je oefenen met het ondernemen van activiteiten in een groep. Je kan op zoek gaan naar nieuwe hobby’s en contacten uit jou regio. 

Jeugdcoach Eersel: Pim van Heesch

Jeugdcoach Bladel & Reusel-de Mierden: Anouk Verbeek

WhatsApp + telefoon: 06 57 48 67 44
Instagram: Jongerenwerker_Anouk
E-mail: Anoukverbeek@cordaadwelzijn.nl

Even voorstellen: Anouk Verbeek

Jeugdcoach Anouk Verbeek

Jeugdcoach Bladel & Reusel-de Mierden & Bergeijk: Sverre Blanken

WhatsApp + telefoon: 06 26 51 04 06
Instagram: jongerenwerker Sverre
E-mail: SverreBlanken@cordaadwelzijn.nl 

Mijn naam is Sverre Blanken. Ik ben 27 jaar oud en woon in Tilburg. Sinds eind 2022 ben ik de jeugdcoach voor de gemeenten Bladel, Reusel-De Mierden & Bergeijk. Ik ben afgestudeerd als sociaal werker en heb ook aardig wat ervaring met het jongerenwerk vanuit mijn verleden als jongere. Ik ben een heel creatief persoon en ben in mijn vrije tijd heel gepassioneerd bezig met mijn muziek. Het liefst zet ik deze creativiteit ook in ten goede van anderen. Ik werk voornamelijk vanuit de jongerencentrums in MFA Hapert en Aquinohuis Bergeijk. Daarnaast ben ik ook te vinden op basisscholen, het Pius X-College en op de straat.

Jeugdcoach Bladel & Bergeijk: Mounir Azaoum

WhatsApp + telefoon: 06 45 57 54 80
Instagram: 
E-mail: mounirazaoum@cordaadwelzijn.nl

Mijn naam is Mounir Azaoum en woonachtig in Eindhoven. Ik ben jeugdcoach in de gemeente Bergeijk en ondersteunend in de gemeente Bladel. Je kunt mij benaderen voor alles wat met jongeren te maken heeft, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Naast mijn werkzaamheden als jeugdcoach ben ik ook vaak op de voetbalvelden te vinden als trainer/coach. Met mijn expertise kan ik jongeren, ouders en verenigingen adviseren bij alles wat er komt kijken op het gebied van trends en ontwikkelingen als het gaat om de jeugd van nu. Ook kan ik ze helpen om na te denken hoe de jongeren te binden en te verbinden aan Bergeijk.