Vanuit Kempenbranie organiseren we activiteiten voor en met ouders. Zie hieronder het overzicht welke activiteiten op de planning staan. 

Online ouderavond Daar gaan ze!

Jullie kind van groep 8 naar het Voortgezet Onderwijs

Het schooljaar is bijna voorbij en een hoop kinderen maken na de vakantie de overstap naar het voortgezet onderwijs. Er breekt een nieuwe fase aan voor deze kinderen en ouders. Een nieuwe omgeving, nieuwe vrienden en nieuwe uitdagingen. Hoe je daar als ouders mee om moet gaan is soms lastig. Daarom organiseren GGD Brabant-Zuidoost samen met Helder Theater een interactief webinar op 18 juni 2024.

Tijdens de online ouderavond ‘Daar gaan ze!’ nemen acteurs van Helder Theater ouders/verzorgers mee in de wereld van pubers en situaties die mogelijk kunnen gaan komen. Onderwerpen die aan bod komen is het puberbrein, huiswerk en plannen, prestatiedruk, social media en experimenteren. Ouders/verzorgers krijgen ook handvatten mee zodat ze zo goed mogelijk hun kind kunnen ondersteunen.

Dit webinar is bedoeld voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8 en andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Meld je aan voor dit webinar via deze website. Een paar dagen voor aanvang van de ouderavond ontvang je de link voor deelname via de mail.