Met onze Mobile Spot gaan we in Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden de straat op en bezoeken we scholen. De Mobile Spot is een mobiele plek om te kunnen chillen. De bus is gevuld met allerlei tof spelmateriaal.

Impressie van de buiten- en binnenkant van de Mobile Spot

Op dit moment staat de Mobile Spot niet op vaste plekken/vaste momenten. We onderzoeken momenteel op welke momenten en waar we de Mobile Spot weer in gaan zetten.

Mocht een plek/moment hebben, neem dan contact op met de jeugdcoach(es):

Jeugdcoaches de Kempen

Uiteraard kun je de jeugdcoaches ook voor anderen dingen benaderen.

Over De Mobile Spot:

De Mobile Spot is een mobiele ontmoetingsplek voor jeugdigen en jongeren verblijvend in de Kempenregio. Deze spot wordt begeleid wordt door jeugdwerkers verbonden aan Kempenbranie. Het inzetten van de spot zal gebeuren in samenwerking met jeugdcoaches, sportcoaches, preventiewerkers en andere ambulante werkers. Hierbij wordt rekening gehouden met de jaaragenda in de Kempenbranie samenwerking.

Alle activiteiten van De Mobile Spot worden via sociale media bekend gemaakt en up tot date gehouden.

Om een indruk te krijgen van wat Mobile De Spot te bieden heeft kun je kijken naar de reportage van Kempen TV(externe link)

Logo Mobile Spot

Om een indruk te krijgen van wat Mobile De Spot te bieden heeft kun je kijken naar de reportage van de opening gemaakt door KempenTV