#Kempenbranie is in 2019 als pilot van start gegaan. Doel is om het welbevinden van jongeren te verhogen. Met andere woorden: dat ze lekker in hun vel zitten. We willen dat er hier in de Kempen een gezonde omgeving is om op te groeien. We zorgen samen voor die gezonde en veilige omgeving. Ouders, (sport)verenigingen, school, GGD, buurt etc... in de Kempen doen we het samen!

 • -
  Om jongeren te helpen stress en het gevoel van overbelasting te verminderen bieden de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden begin 2022 weer een nieuwe The Lab of Life training aan voor jongeren. Met deze training leren jongeren hoe ze zelf om kunnen gaan met hun energie en hoe ze de regie kunnen pakken over hun dagelijkse leven zodat ze weer lekkerder in hun vel zitten.
  Cursus
 • -
  Avanti-Turnivo hal van Sporthuis Reusel, Schutsboom 1, 5541 RW Reusel
  Wanneer is er sprake van grensoverschrijdend gedrag en waarom doen we er verstandig aan als (sport)vereniging hier aandacht aan te besteden? Dat zijn de twee hoofdvragen waar tijdens deze verdiepingscursus allereerst de focus op zal liggen.
  Cursus